Goldfluencer…

(G)oldfluencer är sammantaget 2 domäner oldfluencer samt goldfluencer. Det började som nämnts med oldfluencer. Sen tänkte jag med att kombinera old med gold! Äldre personer (själv är jag 58 år) som jag personligen anser är guldet. Dock inte att förta att alla över generationsgränserna är lika viktiga! Var med på resan för att skapa ett 100%-igt mångfaldsintegrerat samhälle och arbetsklimat! Gör din röst hörd, kom med idéer och lyssna gärna på vår Goldfluencerpodd! 💛

//Janne 💛🤝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s