I(n)fluencer ska vara en (G)oldfluencer

En riktigt äkta Influencer är en (G)oldfluencer! Inga krämer eller kladdkakor. Rakt över avskalat och genuint. Ingen penninghysteri och fasad spacklat och målat! Livet är en Berg & Dalbana. Skapandet och inbillning om att allt är en helt igenom glättig tillvaro. Glöm det!

En (G)oldfluencer sätter människan, avskalad och äkta i centrum! Vill du vara äkta? Välkommen att bli en (G)oldfluencer med äkthet! Hållbarhet fullt ut! Utan ett fungerande inre får du snart ett krackelerande yttre! Vad väljer du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s