Besök på Kunskapens Hus i Norrköping idag!

Nu är det dags för Norrköping och en heldag inom integration och nätverkande med fokus på arbete, sysselsättning och företagsamhet. Arrangemanget äger rum i det nyinvigda Kunskapens Hus i Klockaretorpet Centrum. Wilhelm Wibergs g.170 Norrköping.

PROGRAM 27 november

Charbel Gabro

Charbels hjärta och engagemang i integrationsfrågor har många gånger lyfts fram i riksmedia och uppmärksammats av bland annat Sveriges Television. Dessutom är Charbel nybliven vinnare av Årets talare 2019 och även Genombrott 2018, Narrenpriset 2018 och Årets Unga Let’s Create Norrköping 2018. Dessutom känner ju Charbel till Klockaretorpet synnerligen väl, missa inte höra honom berätta om “hans viktigaste nycklar till framgång”

Anna Lövheim

Anna är expert på mänskliga rättigheter och specialist inom biståndsområdet. En vetgirig kvinna med ett brinnande engagemang för att göra världen till en rimligare plats för fler. Migrationsexpert och politiskt sakkunnig.

Anna kommer att verka som moderator under dagen

Senana Cedic

Senana kom från Bosnien, till Sverige år 1992. Hon är jurist i grund och botten, Idag driver hon två bolag med sin man, och förra året blev de nominerande till årets gasell företag (årets snabb- växande bolag)
Hon brinner för integration och de har mer än 15 olika nationaliteter i sina bolag.

Eva Lundgren Stenbom

Eva från Juste a’Fair vet hur du som företag kan ta ansvar i samhället och att jobba med employer branding. En pro bono-insats, där du som företag kan göra det som en del av ert CSR-arbete, genom att erbjuda läxhjälp på arbetstid.

Martin Klinthäll

Docent i ekonomisk historia vid Linköpings universitet, föreläser om ”Småföretagandets roll för integration i Sverige”.

Martin brukar presenteras som migrationsforskare. Han forskar i huvudsak om flyttningar, men inte bara om hur vi förlyttar oss över landgränser, utan också hur vi rör oss på arbetsmarknaden.

Hans forskning berör främst migration och integration och han skriver om hur invandrade personers möjligheter på arbetsmarknaden relaterar till saker som eget företagande, hälsa, sociala nätverk, eller återutvandring.

Svitlana Paradovska

Mitt Livs Chans mentorprogram i Östergötland, programansvarig. Svitlana har flerårig erfarenhet som föreläsare, coach och affärsutvecklare. Hon är duktig på att nätverka och knyta kontakter och har utvecklat sin LinkedIn profil från början till mer än tusen kontakter inom halvår. Svitlana kan ge smarta tips till alla som vill veta vad är LinkedIn och hur kan man öka sina chanser att få jobb med hjälp av LinkedIn och nätverka digitalt var som helst. 

Dagen kommer att inledas med Gränslös Frukost OBS! Anmälan krävs och sedan är det utställare på plats samt föreläsningar mm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s