Jag har i min roll som småföretagare och konsult varit på många föreläsningar… En föreläsning speciellt fastnade på näthinnan!

Jag vill lyfta fram en person som jag har som vän och en stor inspirationskälla! Som ni ser rubricerat så är det Elise Slotte! Oerhört kompetent person och med en inneboende drivkraft och fullt ut förståelse för hur organisationer och företag bör fungera. Resultat långsiktigt baseras på att personal är engagerade och entusiasmerade för de uppgifter som behöver utföras! Elise har nyckeln! Jag har själv varit och är via min konsultroll ute hos företag (lite mindre nu i och med corona) och sett hur mycket som kan adderas till för dels högre lönsamhet, men också att den viktigaste investeringen mår bra…Människan! Elise kan ge delge er vad som behövs för att lyckas! Jag vet att hon har instrumenten!

Det är nu vi ska satsa och bara förberedda! Det är nu vi gemensamt ska vända det här. I motgång ska man satsa! Jag gjorde det i mitt företag! Året var 1991! Finanskrisen slog till! Vår Ericsson Hot Line NMT var tyst! (den kostade då 30´) Elise kan för en betydligt mindre summa ge er en boost samt försprång så att ni kan vara “First in Line” när det vänder! För det kommer att vända!! Anlita Elise och få ett försprång! Här är länken till Bokadero och hennes profil! Jag lovar… Ni får en timme eller mer (Ni bestämmer) som kommer att ge er insikt och en plattform att verka utifrån. Jag skulle boka Elise för uppföljning och ytterligare timmar! Värt varenda krona!

//Janne