En dag som gick i 3 positiva riktningar! Siffran 3 går igen under dagen, men jag återkommer till det. Det började med att köket från IKEA anlände till sommartorpet! Härligt! Badrummet skall göras klart med dusch, toalett och tvättpelare samt varmvattenberedare. Direkt efter lunchen var det riktning Öbovägen inspelning av 👉 podcasten Glädjerik hos min vän Cathrine Tibbling. Temat var Tacksamhet! Hur ser du själv på benämningen? Och vad lägger du i ordet tacksamhet? Jag är tacksam för morgondagen.

Jag vill verkligen rekommendera er till att lyssna på Glädjerik! Självklart ska ni också lyssna på min och Östen Ekvalls egna podd, Goldfleuncerpodden, som finns på Spotify samt Sound Cloud. 2 poddar som är kopplat till människans hälsa och att vara just medmänniska och uppmuntra och glädjas med varandra. Ge cred för framgång!

Hemkommen med kroppen full av positivitet denna 1/4 så väntade köket i Beckershov på att min pizza gjord på Jubileumsbröd som botten skulle tillagas. Har ni testat? Om inte…gör det. Jag har i ett tidigare inlägg på LinkedIn sagt att min bloggsida INTE skulle hamna, i det att framföra recept i en eller annan form. Men denna är sååå god! Ett undantag m.a.o.
Som sig bör så var botten av (i detta fall) chilisås spetsad med vitlök. Stekt lite gul lök i olivolja tillsammans med chorizokorv där hinnan tagits bort. Lite grön finstrimlad paprika med 3 sorters ostar blåmögel, mozarella och på toppen vanlig grevé. Med fanns också lite tomater.
Allt som allt så tog detta lite drygt 30 minuter.

Jag nämnde siffran 3. Om ni lyssnar på Cathrines podcast Glädjerik, så förstår ni varför!

// En 😁 Janne