Den 3/3 var det som vanligt full fart och späckat med intressanta upplägg under dagen. Mer och mer ser jag hur sociala medier får ett allt större grepp över hur relationer byggs och affärer sluts. Allt under hejarop från min sida. Med rätt content så kommer man att fira stora framgångar. Men är det så enkelt? Ok, så vad behövs i verktygslådan? Och vad kan jag bidra med? Hur bygger du ditt varumärke? Tar du hjälp? Det gjorde jag och fick därmed en inblick i hur man bygger sitt och företagets varumärke!

Början med en företagarträff i härliga Söderköping på CoOperate Coffice. Anne – Louise sköter det med den äran. Wake Up Tuesday är t.ex. ett fantastiskt koncept.

Vid 10 -slaget så var jag hos min Hemsidesbyggare i form av Mikael Paulsson på MediaBoozt. En genomgång i hur man börjar med Word Press. Mycket finns kvar att hämta. Word Press utvecklas hela tiden, gäller att hänga med.

En LunchIn i Finspång hos Östen Ekvall och 4 gäster. Även här visade sig nätverkandets pluskonto. Inbjuden kvinna från USA som inte hade någonstans att sitta. Självklart så blev det plats hos oss.

Senare på kvällen var det återigen att diskutera Word Press. Då i form av föreläsare och informatörer från Angry Creative. Denna genomgång hölls hos Brödernas Café. Denna kväll kunde ha utformats lite bättre från deras sida, tycker jag.