Information gör gällande att en stor aktör inom fordonsindustrin (jag gillar Scania bättre) kommer att sätta igång sin produktion nästa vecka. Detta medför att underleverantörer kommer att få luft under vingarna och andra som i sin tur jobbar tillsammans med densamma, kommer att få följdeffekt. Katten på råttan, råttan på repet…              Kommer resterande del av året vara i en uppbyggnadsfas? Ja, så blir det nog. Tyvärr så har många mindre företag (Sveriges verkliga motor) slagits omkull. Men jag hoppas att det på något sätt ,ändå totalt blir så att vår resa genom tunneln har kvar livskraftiga företag, I större företag görs aktieutdelningar, vilket kan dränera möjligheterna att få tillgång till “snabba cash” i blixtsnabba händelser, som Nr.19 har orsakat!

Jag har på denna sida länkat till företag som är småföretagare/egenföretagare. Ligger i tidigare blogginlägg för de som är intresserade över att titta. Småföretagaren står för 4/5 tillsättningar i jobbsektorn. Inte att förglömma! Själv drev jag nyss fyllda 28 år ett företag med uppbygg produktionslinje under 10 års placeringsort Södertälje.    Viktigheten för mig är och har alltid varit, att ge ett ansikte till både leverantörer och kreditgivare. Både som tidigare småföretagare, men också i säljrollen i olika positioner samt branscher. Visa vem du är och vad du kan delge, så blir allting lite lättare om problem uppstår. Ett ansikte och möten IRL, oavsett i vilken riktning. är sååå viktigt. Mitt nätverkande i Östergötland har givit mig enormt mycket. Extrovert med versaler säger vissa. Men jag gillar ju människan…att kunna utvecklas tillsammans, att kunna delge varann och att vara stöttande och uppmuntrande, det är jag det. En Goldfluencer myntar jag som uttryck. – Guldet är människan – 💛

Jag tänkte på LinkedIn (i min profil) skriva först, Senior Sales | Senior business developer | Innovatör |                Med tillägg som…74 | 90-94 | 08 | 2020. Vad jag tänkte var att människor skulle göra kopplingen till Senior och min erfarenhet av:

  • 1974 (oljekrisen)
  • 1990- 1994 (Bank & Finanskrisen)
  • 2008 (Lågkonjuktur Finanskrisen – vad var det som hände? Den 15 september 2008 gick den anrika amerikanska investmentbanken Lehman Brothers i konkurs. Det blev starten på den akuta fasen av finanskrisen som fick börser att rasa, arbetslösheten att stiga och finansmarknaderna att frysa till is. Allt detta sammantaget, bär jag med mig i uppbyggd erfarenhet.

Anders Tegnell! En stabil senior att luta sig mot… på  Folkhälsomyndigheten (länk)
Eller någon har kanske lutat sig mot Johan Giesecke, professor emeritus…
Hans Rosling var en oerhört begåvad person, tyvärr inte med oss längre.
Vad jag vill säga med allt detta? Det får ligga i betraktaren och i denna blogg, läsarens belysning! 💡

Ta hand om er! Helgen stundar!
Hey, Hey! “Be careful out there” Spanarna på Hill Street (Googla)

//Janne (G)oldfluencer Norström